Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezmiez? Demost komolyan.

Ezmiez? Demost komolyan.

Figyelt kérdés
14/L vagyok, magas, msot nyáron különösen sokat nőttem. A térdemen csíkok vannak, vízszintes helyzetben, legalábbis fehérebek mint a bőröm. Ez mi? Stria? Lehet oylan hogy hirtelen nyúltam, mivel a lábam is hosszú, és ezért kinyúlt ott a bőr és a TÉRDEM lett striás? o.O
2010. júl. 24. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

nyugi, nekem is voltak 1 éve mert annyit nőttem, bőrgyógyásznál is voltunk, azt mondta, h igen stria. de nekem már teljesen elhalványodott, már csak nagyító alatt látszik:-D

13/L

2010. júl. 24. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Itt le van írva: [link]

Nekem is van a derekamon de egyre halványabb régebben a combomon is volt. Most 13 éves vagyok és 170 cm ezért nem csodálkozom rajta hogy kijött.

2010. júl. 25. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Stria??????

Ha szül valaki, akkor a hasán vannak striák...

26/n

2010. júl. 25. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
nem csak a terhességi striák léteznek, a hízástól vagy a növekedéstől is lehet, hogy megnyúlik a bőr.
2010. júl. 25. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:

akkor a hirtelen növés miatt lehet? (tényleg sokat nőttem, évelején 154 cm votlam most pedig 170 körül vagyok...

26/N - stria nemc sak a hason lehet. barátnőmnek a mellén meg a combján votl régebben sok vörös :\

2010. júl. 27. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg azért. szerintem ez még enyhülhet vagy kezelhető, fiatal vagy;)
2010. aug. 5. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!