Komolyan nem szabad?

Figyelt kérdés
tényleg nem szabad cigizni, belövettem egy piercinget az ajkamba....
2010. júl. 28. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
A piercinghez ne érjen!Mármint ne mozgasd vele,de amúgy nem tiltják.
2010. júl. 28. 07:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is lövette ajakpiercinget és akkor dohányoztam is. Az miatt nem hagytam abba, viszont tuti jobb lett volna... így eléggé bedurrant. De amúgy nagy baja nem lett.

20L

2010. júl. 28. 08:01
 3/10 A kérdező kommentje:

de nekem van a szemöldökömbe is ott sem durrant be, azt mondta aki szúrta hogy szerinte ez se fog be durrani. de azt nem mertem megkérdezni hogy szabad-e cigiznem...

de elvieg tejes dolgokat se lehet enni ,azt pl ettem és semmi bajom, hálaazégnek:)

2010. júl. 28. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Én tejes dolgot asszem 1 hétig nem ettem. De nekem azt is mondták, hogy alkoholt se, max töményet. Azzal sem foglalkoztam. Aznap pont koncertre mentem, szóval volt cigi, pia, minden... Az sem baj ha bedagad, mert úgy is hosszabb szárú van benne és így nem tud belegyógyulni a húsba. Amúgy bemész a patikába és kérsz rá valami krémet. Nekem bejött! :)

20L (előző)

2010. júl. 29. 07:57
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. júl. 29. 15:49
 6/10 A kérdező kommentje:
most az a baj h már annyira bele fészkelte magát az ínbe hogy már majdnem látszik a hús és fáj:S kiveni nem akarom , nem tudom mit csináljak, valami tanács?
2010. júl. 30. 01:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Fémből van, ugye? Szilikon- vagy akrylszárasra cseréld, az nem kezdi ki. Hátránya, hogy nekempl. sikerült elharapni.
2010. aug. 1. 00:12
 8/10 A kérdező kommentje:
ilyen orvosi acél azt mondtál az üzletbe. igen gondltam rá hogy kicserélem de félek hogy nem fogom tudni vissza rakni már mint a másikat
2010. aug. 1. 03:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Tééényleg, most nézem, hogy még "friss" a piercinged.

Akkor... még egy kicsit tűrj, és kb. 1,5-2 hét múlva cseréld ki? Jobbat nem tudok.

2010. aug. 1. 15:41
 10/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat:)
2010. aug. 2. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!