Komolyan nem szabad?
Én is lövette ajakpiercinget és akkor dohányoztam is. Az miatt nem hagytam abba, viszont tuti jobb lett volna... így eléggé bedurrant. De amúgy nagy baja nem lett.
20L
de nekem van a szemöldökömbe is ott sem durrant be, azt mondta aki szúrta hogy szerinte ez se fog be durrani. de azt nem mertem megkérdezni hogy szabad-e cigiznem...
de elvieg tejes dolgokat se lehet enni ,azt pl ettem és semmi bajom, hálaazégnek:)
Én tejes dolgot asszem 1 hétig nem ettem. De nekem azt is mondták, hogy alkoholt se, max töményet. Azzal sem foglalkoztam. Aznap pont koncertre mentem, szóval volt cigi, pia, minden... Az sem baj ha bedagad, mert úgy is hosszabb szárú van benne és így nem tud belegyógyulni a húsba. Amúgy bemész a patikába és kérsz rá valami krémet. Nekem bejött! :)
20L (előző)
Tééényleg, most nézem, hogy még "friss" a piercinged.
Akkor... még egy kicsit tűrj, és kb. 1,5-2 hét múlva cseréld ki? Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!