Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bontatlan Lifestyle óvszerdobo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bontatlan Lifestyle óvszerdobozt találtam a fiókom alján, de ehónapban jár le. Fel szabad használni? Mennyire kell komolyan venni a szavit?

Figyelt kérdés
Pl plusz egy hónap már vakmerőség?
2010. júl. 5. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha a dobozt rá tudod húzni..bár dobozban még nem volt a partnerem.

Ha gumiról van szó....plusz egy hónap szerintem már az..most még jó, de ha nem bízol benne, vegyél újat.

2010. júl. 5. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Próba szerencse!
2010. júl. 5. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
a szavatosság csak azért van rajta h vegyél újat ha lejár. szal sztem még használhatod simán
2010. júl. 5. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem járt le akkor lehet használni! Ha meg már lejár, én nem kockáztatnék....inkább vennék újat, az az 5-600 Ft nem visz csődbe sztem, viszont ha kiszakad, egy nem tervezett gyerek életével meg nem kéne játszani :S
2010. júl. 5. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:

szavatosság az óvszeren xD megromlik? penészes lesz? xD

amm a szavatoság lejárta nem azt jelenti hogy megromlik vagy nem lesz jó csak azután az időpont után a gyártó nem garantálja a minőséget

amm óvszernél jó kérdés xD, nem árt rá figyelni elöregszik a gumi és elszakadhat

2010. júl. 5. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy úgy gyártanák a gumikat, hogy akkor 2011 júliusában tönkremenjen 12:11-kor, szóval egy hónap szerintem belefér. A gumi elöregedhet, de ahhoz azért több idő kell.
2010. júl. 5. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
kemping sajt ..:D am te tudod de vegyél újat én vennék
2010. júl. 5. 22:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat!
2010. júl. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!