Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen teltebb ajkam?

Hogyan legyen teltebb ajkam?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném ha picit teltebb lenne de tű nélkül. Persze nem kacsa szájat szeretnék. Valami ajakdúsító krém vagy bármi ami nagyobbítja?
2020. febr. 26. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan az,mint a faroknagyobbító kenőcsök. Sokan elhiszik,hogy van,de csak átverés.
2020. febr. 26. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Krémektől nem fog változni!

Max bizsergő érzést kölcsönöz, ami miatt úgy hiszed hogy megnövelte, közben nem.

Van egy kezelés, amely során tű nélkül növelik hyaluronnal az ajkakat. Hyaluron pen a neve. Nincs kacsa száj a kezelés utàn és tű nélküli a kezelés

2020. febr. 26. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek, nem tudom milyen a szád de lemerném fogadni mem csúnya.
2020. febr. 26. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Én még nem láttam olyan nőt, akinek a teltebbé tett szája szép lett volna. Férfi körökben csak úgy mondjuk ezekre,hogy gusztustalan,természetellenes, de szopni azért jó lenne. Ha arra vágysz, hogy ilyen jelzőkkel illessenek a hátad mögött, csak rajta! (bocsi az őszinteségért) F.
2020. febr. 26. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikor nagyon csípős paprikát eszek be szokott dagadni a szám. Igaz másnapra elmúlik :D

Olyan amitől úgy is marad és természetes, szerintem nincs

2020. febr. 28. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Tartósan telt ajkakat még mindig csak a sebész tud készíteni.
2020. febr. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!