Kar és has epilálás?
Nemrég vettem egy arc epilátort bajusz és szemöldök környékére. Nem fájt életemben nem voltam ilyen boldog
Már a sima epilátort megrendeltem de a hasamon és karomon először szedném le már unom hogy takargatom magamat és csak hosszujjuba járok.
A hason való használatról milyen tapasztalataitok vannak? Hol ne használjam ? Szivem szerint mindenemröl leszedném a szőrt de tulzásba sem akarok esni... ha tehetném csak szempillám szemöldököm és hajam lenne...
Sajna sokat bastattak emiatt
No meg ha egy két szőr benő nem zavar.
Ezen kívül mikre számítsak?
Has es kar nekem teljesen jo az epilator.
Bajuszt birtam aztan egy ido utan mar nem. :(
Belso combom faj meg.
Labszaram mar nem faj.
En mindenhol leszedem.
Epilator: kar, belso comb, comb hatulja, labszar, labujj, sot popsinal is ramegyek, amit a borotva nem szedett le.
Puncit borotvaval.
Comhajlat mikor borotva mikor epillator.
Mellette villanofenyezek, mert hat van mit sajnos.
Total hormonzavaros a sok vacak eteltol mindenki.
Szoval most melle meg a hormonjaimat probalom meg kontrollalni etelekkel.
PCOS-es vagyok es a dokik tesznek a rendes kezelesre.
Nekem ez bevált szőrtelenítés után.
Figyi, ha bírod, akkor igazából bárhol használhatod az epilátort.
Szerencsére hormon bajom nincs
Latinos típus vagyok...
Köszönöm a segítségeket amugy pont ezt az aloét használom :)
Én szedem a karomon, illetve a hasam bizonyios részén is, ahol látványosabb.
Első alkalom után kicsit erősebben nőtt vissza a szőröm, de azóta nincs változás. Ha hetente 1-2 alkalommal megcsinálom, és nem várom meg, hogy egészen visszanőjön, akkor viszonylag kevés idő befektetéssel fent lehet tartani. Pár milis szőrt is viszi már az epilátorom és minél kisebb, annál kevésbé fáj. (Szerintem azért is, mert annál közelebb fogja meg a szőrtüszőhöz így kevesebb ideig húzza.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!