Lányok, milyen megoldást javasolnátok a következő szőrtelenítési problémára?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
# 1: jó Neked, hogy nincsenek komplexusaid a kicsi borostától, bárcsak én is így lennék vele, de sajnos engem minden pici szőrszál idegesít, még ha nem is látható mások számára… :( Lehet, hogy kényszeres vagyok, de ha észreveszek akár csak egyet is, rögtön előkapom a csipeszt vagy az epilálót… :D
# 2, 3: irigyellek Titeket, legalább reményetek van rá, hogy az IPL megoldja a dolgot egy jó időre…
# 4: igazad van, lehet hogy végül rá kell szánnom magam a kozmetikusra. Jobb szeretem az ilyesmit itthon magam elintézni, meg aztán a gyantázáshoz kellene növesztenem egy kicsit a szőrt, aminek a gondolata is zavar, de ha úgy vesszük, az se sokkal rosszabb, mint a pöttyös láb… :)
"Úgy tűnik, túl erősek a szőrszálaim, gyakran beszakadnak, és gyorsan is nőnek, szóval mire elmúlnak a pöttyök, kezdhetem újra az egész procedúrát"
ezt annyira átérzem :D
nemtudom mi a neve, de van az a fajta gyanta ami ilyen kis gyöngyökből áll és felkell melegíteni. Az elvieg csak a szőrt tépi ki a bőrt nem bántja. Ugyan ez a problémám, csak nekem még a szőr fekete is:( már sokmindent kipróbltam, most ez jön ...hátha :D
Utolsó: köszi, tudom, milyen gyantára gondolsz, de félek, hogy otthon nem tudnám jól használni. Egyszer vettem cukorgyantát, de még azt is félek kipróbálni, úgyhogy valszeg meg kell barátkoznom a kozmetikus gondolatával, bármennyire fázom tőle..
Úgy tudom, minél sötétebb a szőr, annál kedvezőbb a lézer vagy az IPL szempontjából, szóval neked talán az lenne a tartós megoldás, bár tény, hogy nem olcsó. Én boldogan rászánnám a pénzt, de sajnos úgy tűnik, nekem nem érdemes vele próbálkoznom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!