Mit tegyek, ha majdnem minden szőrtelenítési módtól sebes lesz a lábam?
Nagyon érzékeny bőröm van, nekem két dolog vált be:
- cukorgyanta
- tiszta, teljesen száraz bőr borotválása. Csak borotvával, semmi hab, zselé, kence, még víz sem.
Ugyanez volt a gondom, rengeteg szőrbenövés, hetekig tartó gyulladások, sebek mindenhol.
Mindent kipróbáltam: borotva, epilátor, gyanta otthon, gyanta kozmetikusnál (talán az volt a legkevésbé borzasztó utána). Fertőtlenítés, bőrradír, mindenféle krém (szőrbenövés elleni, aloe veras, mikor gyulladt volt tetran kenőcs, hámosító krémek stb). Egyik sem ért semmit igazából.
Egyetlen egy dolog segített: a tartós szőrtelenítés, vettem egy IPL gépet. Még az alapkezelés alatt voltak gyulladások (kevesebb), de mióta már csak a fenntartó kezelések vannak, semmi ilyen probléma nincs, hibátlan a bőröm. Nem is mertem volna gondolni, hogy valaha lesz még szép a lábam és nem kell takargatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!