Melyik fáj jobban? Ha leepilálom a combom, vagy ha gyantával leszedem a "bajszom"?
Figyelt kérdés
Még nem epiláltam a lábam, és félek, hogy fájni fog, de a bajuszgyantát simán kibírom.2019. szept. 9. 21:03
1/5 anonim válasza:
nekem mindkettő fáj,de talán a combom jobban L.
2/5 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fáj, mikor a combomat epilálom. A bajszomat meg csipesszel szedem ki.
3/5 anonim válasza:
Jaaajj nekem a combom nagyon fáj, azt az egyet nem bírom epilálni, a nunim, a popólyuk mindent letudok.. De a combom..!! Ahhhhh
4/5 anonim válasza:
Az epilálás szerintem fájdalmasabb. A gyantát lehúzod, kész, addig érzed csak a fájdalmat, de az epilás meg addig fáj, míg oda tartod a gépet, és ki nem szed minden egyes szőrszálat. Viszont az epilálás "tisztább", nem kell lemosni a gyantamaradványokat.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a comb epilalasa fajdalmasabb:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!