Göndörhajú lányok, ti milyen sampont, balzsamot, hajpakolasz, es egyéb termékeket használtok?
Nagyon hamar ugy "megpuffad",szétjön. Néhol baromi göndör de valahol van egy szög egyenes tincs is.
Hogyan tudnám hosszantartobbá, kezelhetőbbé tenni?
+1 szavazat a göndörkacajra, HA nem tudsz angolul. Ha tudsz angolul, akkor keress rá a CGM-re/Curly Girl Method-ra, mert a göndörkacaj nagyon alapnak jó, de szinte csak felületesen érinti a témát és vannak benne hibák.
Én speciel a dm-es baba sampont, garnier fructis aloe verás kondícionálót és ziaja kecsketejes balzsamot használok, illetve a rossmannos cgm hajolajat.
Formázásra próbáltam a hajzselét is és a Cantu Curl Activator Cream-t is, de mindkettőtől elnehezedett a hajam, hiába használtam őket kis mennyiségben/hígítva.
(Vékonyabb szálú de dús, puha, selymes, "finom" göndör/hullámos hajam van, tehát nem az az extrém erős szálú, drótszerű mint sokaknak..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!