Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilcsi, Pompom vagy Manna...

Ilcsi, Pompom vagy Manna termékek?

Figyelt kérdés

Szeretnék beruházni pár természetes arctisztító,pakolás, arcradír stb. termékekre és kíváncsi lennék melyik márkától érdemes vásárolni

Szerintetek melyik a legjobb a 3 közül?

2020. jan. 27. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Felejtsd el. Teli vannak illatanyagokkal és alkohollal. A reklám szerint full természetes benne minden de ugyan olyan kategória mintha egy sima drogériás terméket vennél. Sőt, még drogériában is kapni jobbat.
2020. jan. 27. 21:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg van valami ajánlatotok akkor hogy mit lehetne?
2020. jan. 27. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
a pompom arcolaj (bubaj) az termeszetes
2020. jan. 28. 06:23
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Az Ilcsi is természetes! Ne hallgass az első kommentelőre!

Én voltam màr Ilcsi laboratórium làtogatáson, szóval minden làttam hogy hogy készül. Van olyan krém, amit konkrétan megkostolhattunk, annyira természetes.

Rengeteg díjjat zsebelt be, többek között szigoru feltételű elismerést is kapott.

Drogériàban nem kaphatók a termékeik, csak kozmetikustól tudod beszerezni!

2020. jan. 28. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
De a temrésztes nem egyenlő azzal, hogy jó is. Pl az illatanyagok irritatívak és minden termékükben megtalálhatóak. A citromot is meg lehet enni, ellenben a bőrre teve káros.
2020. jan. 28. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy már előttem is írták mindhárom márka telenyomja a termékeit illatanyaggal ami bőrirritáló hatású. Igen, még a természetes illóolaj is. Ne dőlj be a clean beauty marketingnek, inkább minőségi termékekre ruházz be. Mostanában sajnos a természetes szóval mindent el lehet adni. Félünk az amúgy ártalmatlan parabénektől mint a pestistől, de az alkohol meg az illatanyagok ami bizonyítottan káros a bőrnek az persze mehet mindenbe...
2020. jan. 28. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon nem, egyik sem jó. Inkább rendelj, vagy vegyél patikában kapható termékeket. A bioderma pl nagyon jó, de van egy csomó más márka is.
2020. jan. 29. 07:30
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyik sem jó, teli vannak káros anyagokkal.
2020. jan. 29. 13:08
 9/11 anonim válasza:
96%
Mind a hármat próbáltam elsősorban azért mert nagyon érzékeny a bőröm, de hamar sírás lett a vége. Csípett, viszketett, rengeteg apró vörös kiütés lett a bőrömön. Emellett iszonyú drága is volt a tapasztalat. A jojoba olajat a mannánál ismertem meg, azt használom jelenleg is, de már nem tőlük veszem, mert máshol többet kapsz olcsóbban...
2020. ápr. 28. 09:26
 10/11 Szonjanna válasza:
63%
Nekem is nagyon érzékeny, de normál bőröm van és tökéletesen beváltak a pom pom termékek. Most használom kb 2 hete napi 2x a levendulás arcszappant és a hozzá tartozó virágvizes zselét és valami csodállatos. Az arcom selymes, tiszta, a kevés pattanásom is eltűnt. Emellett frissít. Használom az őszi varázslat ápoló arcpakolást ami a használat után zsíros hatást kelt a bőrödön, de pár órára rá már nem is érzed a tapintásán és valami isteni illata van. Nem tudom, hogy ennek a hatása is a bőröm mostani állapota, de az biztos, hogy nagyon kellemes és frissítő használni.
2020. jún. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!