Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy hétig hajmosás nélkül?

Egy hétig hajmosás nélkül?

Figyelt kérdés
Hogyan kezeljem ugy a hajam hogy hetente egyszer max kétszer kelljen hajat mostnom? Hátam közepéig ér, gyakran van kiengedve, sajnos másfél nap után vállalhaztlanul zsiros lesz és vizsket, valami tipp?

2020. jan. 13. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nekem Plus Active SL és FS-em van. Gondolom neked is ott elmondták, hogy hosszú távon hatnak sajnos ezek. Nekem olyan 4-6 hónap használat után jött rendbe, azóta egyszer hagytam abba, vissza is jött a zsírosság, úgyhogy megint használom. Emellett pedig a hamvasítót szoktam még, az kicsit olcsóbb mint a gyógysampon. De az magában nem oldja meg a problémát, hanem csak elfedi.
2020. jan. 14. 19:32
 12/15 A kérdező kommentje:

nekem is azt ajánlotta, de akkor ezek szerint az sem oldja meg a problémát, hanem csak addig amíg használod...

úgy szeretném elérni az egézséges hajat, hogy ne ilyen kencéken múljon, mert ha épp nemtudom használni akkor máris visszaáll.

mert így is balzsam, hajolaj mindenképp kell rá hogy vállalható legyen.( ezeket egyébként csak hajhosszra teszem)

melyik hamvasító sampont használod?

2020. jan. 14. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a genetikán múlik nagy részben. Ha ilyet örököltél, csak kencével tudod szinten tartani. Ezt nekem is időbe telt elfogadni, de sajnos ez így van, így jártunk.

Amúgy Kemon és Redken márkájú hamvasítót használok.

2020. jan. 16. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is minden másnap meg kell mosnom a hajam, én is próbáltam kitolni, egy hétig nem mostam meg, és ezt megcsináltam számtalanszor, és aztán másnap mindig ugyanúgy bezsírosodott.

Kipróbáltam rengeteg félesampont, ecetes öblítést, semmi az ég világon nem segített. Egyszerűen valószínűleg ilyen a genetikám, úgyhogy elfogadtam, és megmosom a hajam, mivel emberek közé kell mennem.

2020. jan. 17. 20:30
 15/15 anonim válasza:
A samponról csak lassan és fokozatosan lehet lejönni, kb. egy év hosszú hajnál. Egyre hígabban érdemes használni, ahogy fogy, néha utántöltve vízzel.
2020. ápr. 16. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!