Egy hétig hajmosás nélkül?
Figyelt kérdés
Hogyan kezeljem ugy a hajam hogy hetente egyszer max kétszer kelljen hajat mostnom? Hátam közepéig ér, gyakran van kiengedve, sajnos másfél nap után vállalhaztlanul zsiros lesz és vizsket, valami tipp?2020. jan. 13. 22:18
1/15 anonim válasza:
Hát, én max héti egyszer mosok, gyakrabban sose.
De az enyém göndör, az száraz, nem hajlamos zsírosodni.
2/15 anonim válasza:
Minél gyakrabban mosod meg a hajad, annál jobban zsírosodik. Én hetente maximum 2x mosom, de előfordul hogy csak 1x. (1x akkor, ha beteg vagyok, nincs erőm és csak otthon vagyok).
Szerintem próbáld meg szét húzni a hajmosás heti 2 alkalomra, az is bőven elég. Vészhelyzet esetén, ha nagyon zsírosodik, próbáld ki a száraz sampont!
3/15 anonim válasza:
Száraz sampont próbáltad már? Aztán egy idő után lehet hogy alkalmazkodna a kevés hajmosáshoz és nem zsírodna annyira.
4/15 anonim válasza:
Ugyan ilyen a fejbőröm sajnos, a szarazsampontól csak mégjobban viszket. Most próbalom kitolni a hajmosások számát, 2 napnal tartok de még mindíg vállalhatatlan.
5/15 anonim válasza:
Hany eves vagy? Miket fogyasztasz? Mert ez sem mindegy am! :)
6/15 anonim válasza:
Én mindent próbáltam már, volt, hogy egy teljes hétig direkt nem mostam, hogy hátha idővel le lehet szorítani kevesebb alkalomra... Hát nem segített semmit. Nekem egyszerűen muszáj 3-4x mosnom egy héten, különben vállalhatatlanul zsíros. Sajnos túl sokat izzadok, mert 4x sportolok hetente, ez is belejátszhat.
7/15 anonim válasza:
Nekem a hamvasító sampon annyira bejött, heti 1-2x kell vele hajat mosnom. Bár barna hajam van, de semmit nem csinál vele a lila sampon, csak kitolta a hajmosást 2-3 napról 5-7 napra. Viszont ha viszket érdemes fejbőr diagnosztikára menni, patikákban szokott lenni.
8/15 anonim válasza:
Én is egyszer szoktam, mindig is így csináltam(már a szüleim is így mosták nekem amikor kicsi voltam. Volt hogy nagyon sűrün kellett mosnom(pl strand miatt nyáron)és akkor hamarabb zsírosodott nekem is. De pár alkalom után visszaállt szerencsére:))
9/15 A kérdező kommentje:
volt már h direkt nem mostam hajat hanem próbáltam hozzászokatni, ugyanúgy zsíros lett minden alkalommal 1-2 nap után.
Voltam nemrég ilyen hajvizsgálaton, a sampont már használom, lehet az a cseppet is megveszem amit ajánlott, bár nem sok jó vélemény van róla.Neked miket ajánlott? segített?
2020. jan. 14. 17:44
10/15 A kérdező kommentje:
száraz sampont használok néha, az látszatra segít, egy nappal tovább néz ki "nem zsírosnak" de nekem is nagyon viszket tőle a fejbőröm.
2020. jan. 14. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!