Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jön le gyantázásnál a...

Miért jön le gyantázásnál a bőröm?

Figyelt kérdés
Gyantázni szeretek a legjobban (veet meleg gyanta, a hideg nem szedte le a szőrt), már régóta használom de valamikor leszedi a felső rétegét a bőrömnek is és ottmarad egy nagy piros folt egy pár napig. Bőrradírt szoktam egyedül használni gyanta előtt, kellene mást is? Miért szedi le?
2020. jan. 12. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg nem jol teped. Nagyjabol 45°ban es ahogy no a szor, azzal ellentetes iranyban kell.
2020. jan. 12. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Rosszul szeded le.

Jó alaposan ki kell feszíteni a bőrt.

Érdemes hintőport tenni a gyantàzandó területre, így tutira nem fogja a bőrt leszedni!!!

2020. jan. 12. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ellentétes irányban kell, majd máskor akkor jobban figyelek, meg kipróbálom a hintőport is, köszi:)
2020. jan. 12. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel melegíted? Ha túl forró az is okozat problémát.
2020. jan. 13. 06:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Én gyantázás előtt (ahogyan te is) bőrradírozok, aztán hintőpor, és utána gyantázok. Egyébként tényleg a helyes lehúzáson múlik a legjobban.

De szerintem más fajta gyantát is ki kéne próbálnod, hátha másikkal nem lenne ilyen gondod. (Van akinek a Veet egyáltalán nem válik be, hiába csinál mindent jól.)

2020. jan. 13. 10:35
 6/6 A kérdező kommentje:
A veet készülékét használom már régóta és néha semmi bajom nincs vele most meg egy csomó helyről leszedte a bőrt. Valószìnű tényleg hogy akkor lehet néha rosszul húzom le, azért még a hintőport megpróbálom hátha segít:) mondjuk azt is észrevettem, hogy ha már kezd kevés lenni a patronba valahogy olyan mintha nem lenne ott ugyanolyan a gyanta.... nem tudom:/
2020. jan. 13. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!