Gyantázásnál a gyantával együtt a bőröm is lejött. Mit tehetek azért, hogy minél gyorsabban meggyógyuljon?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 19:17
1/7 anonim válasza:
következőre ne gyantázz,és addig meg kenegesd körömvirág krémmel
2/7 anonim válasza:
Veet hideggyanta csíkot használj inkább. Eszméletlen jó! Én kamillás hintőport is szórnék rá - mármint a sebedre feltéve, hogy nem vagy allergiás. Ha nagyon gáz, akkor hagyd a hintőport! Rosszul szedted le - nem feszítetted ki a bőrt (bár a Veet akkor legfeljebb a szőrt se szedi le rendesen, de nem bánt)? Legközelebb vigyázz a melegítésnél! Vagy nem tudom. Amit előttem írtak, a körömvirág krém tényleg nagyon jó.
3/7 anonim válasza:
Nekem pedig pont a Veet szedte le nagyon durván a bőrömet...más márkát használtam, de gontoltam a Veet-et is kipróbálom, kibontottam, és ahol azzal csináltam ott szépen a bőr is lejött a karomról. Ajánlom a körömvirág krémet, az gyorsítja a gyógyulást, de ami nekem bevált az a DM-ben kapható gyantázás utáni nyugtató krém...nem tüntette el, de halványította a foltot és nyugtatta is a bőrömet.
4/7 anonim válasza:
Neogranormon, bepanthen vagy körömvirág krém.
5/7 anonim válasza:
Hámosító krémek a legjobbak,de jó,ha tartalmaz hűsítőt is.Így azért nem lesz olyan kellemetlen.De,hogy történt?Többször mentél rá?
6/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miért lett ilyen. Már sokszor szedtem le gyantával a kezem, mindig ugyanígy és nem történt semmi és néztem tegnap, hogy ott másmilyen. Először azt hittem hogy ottmaradt a gyanta aztán látszódott hogy a bőrömet is leszedtem. Valószínű túl vékony volt a bőröm. Most neogranormonban bízom hátha halványít, csak az a baj hogy nagyon piros és látható helyen van szóval remélem minél hamarabb eltűnik.
köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 20. 16:02
7/7 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben vagyok csak az ajkam felett (nem tudtam privátba írni mert nem töltötte be az oldal). Használt valami? Elmúlt teljesen, mennyi idő alatt? Pontosan mivel kented?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!