Hogyan lehet szép fényes bőröm az alapozótól?
Figyelt kérdés
ALapból száraz arcbőröm van, de szoktam La Roche termékkel néha átmaszirozni ilyen kis hámlasztó kefével, az szépen lehozza a hámlott részeket. Niveával hidratálom, bár most szeretném azt is La rochera cserélni. Szinte sosem találom el a nekem megfelelő alapozót, sem szinben, sem pedig texturában. Mások hogy csináljak, hogy szép egyenletes, fényes, de nem fénylő az arbőrük?2019. dec. 2. 14:00
1/6 anonim válasza:
Ha nem használsz alapozót és semmiféle kencét, akkor megóvhatod a bőröd.
2/6 anonim válasza:
Van egy olyan cucc, hogy púder :D De sokan eleve egy erősebb fedésű, drágább terméket használnak.
Egyébként én esetem: homlokomra nem kenek, mert ott fényesedik az arcbőröm. Drogériás alapozó, közepes fedésű.
+ szerintem ha bemész MAChez hasonló boltokba, az eladó csajok szívesen segítenek választani.
3/6 Sunshinedoll válasza:
Hidratálóbb formulájú alapozót próbálj ki, és nagyon kevés púdert használj.
4/6 anonim válasza:
Csak nyers sheavajat kenek az arcomra,miutan atkentem asvanyvizzel.
Olyan,mintha alapoznam. Egyontetu,babapopsi sima.
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg természetellenes és ronda, ha fénylik a feje valakinek az alapozótól... Mert látszik, hogy van rajta. A maszkos véglet is. Nem az lenne a lényeg, hogy ne látszódjon?
6/6 anonim válasza:
Hahha, tini koromban mindent megtettem h ne legyen fényes a fejem mert ciki h zsíros, erre most meg azt látom h minden húszéves lánynak fénylik az arca mint a diszkogömb 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!