Lányok, nők! Mik a kedvenc hajápolási termékeitek?
Az én hajápolásom így néz ki:
Hetente kétszer mosok hajat Johnson and Johnson samponnal, ami vagy kamillás, vagy natúr.
2-3 havonta párom vág a végéből egy kicsit.
Vitaminok: Lenkei életerő multivitamin közepes, Lenkei bio spirulina, téli időszakban Béres csepp extra.
Lenkei vitamin előtt ezeket szedtem: A-vitamin komplex, B-vitamin komplex, E-vitamin komplex, Béres kalcium, Magnesii citrici, D-vitamin, C-vitamin.
Néha a frissen facsart gyümölcslevembe aszalt goji bogyót teszek. A reggelemet egy kanál mézzel indítom.
Semmilyen terméket nem teszek a hajamra. Mivel egészségesen vitamindúsan étkezem, ezért szép hosszú, fényes a hajam.
Hajra még jó az olivaolajos pakolás.
Szia! Én is növesztem, ricinusolajat használok, és most épp a dream long sampont, balzsamot, krémet.
Ezek most egész jól beváltak, szépen nől és fényes
Én kókuszolajjal bekenem a hajam minden hajmosás elott, egy órát rajtahagyom utana lemosom.
Havonta egyszer házilag készített hajpakolast teszek ra.
Arganolajat használok még.
És minden hónapban egyszer vagok a vegebol egy kicsit.
Minden reggel meleg kurkumat iszok vízzel felontve, ugyanezt pluszban csak citromlével. Egy kanal kokuszolajat eszek vacsora utan.
Egészségesen étkezem.
Mióta igy csinálom nagyon sokat nőtt a hajam, sokkal fényesebb lett, puhább, könnyen fesulheto, kezelhető. Pedig festem is 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!