Mik a kedvenc Avonos termékeitek és miért?
Ez nagyon jó szerintem, ha egy avonos cuccot kéne mondani, akkor ez lenne. :) Az ugyanilyen fajta leave-in balzsamot is szeretem.
A parfümök közt is vannak jók, ezeket a régebbieket szeretem, mint a Perceive, Little Black Dress, Incandessence, Pur Blanca, meg amiket már nem lehet kapni, pl. a Celebré.
Az arcápoló dolgaik egyáltalán nem váltak be nekem, azokat nem is szoktam rendelni. A samponok is rosszak, meg egyszer rendeltem kifésülősprayt, ami a kukában kötött ki. A tusfürdők is szárítanak.
A SuperShock Max szempillaspirál egyáltalán nem rossz az árához viszonyítva, azzal is elégedett vagyok.
Szia!
Négyes szemhéjpúderek, barnító-pirosító gyöngyök, japán szaké és rizs testápoló, szérum, fehérteás arctisztító, bőrradír,(gyönyörű utánuk a bőröm) parfümök,(C. Lacroix,Herve Leger illatai főleg), glimmerstick szem és szemöldök ceruzák,(tartósak, precízek, szép színűek) soulotions complete balance nappali krém (jól mattít, sminkalapnak is szuper, emelett hidratál is, Anew rejuvanate emulzió (teljesen jól hidratál, kisimít),Supershock szempillaspirál örök kevenc, szétválaszt, kiemel, dúsít :) Rúzsok minőségi csomagolásúak, szép és tartós a színük, nagy szín választékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!