Sötétbarnából lehetséges világos/ középbarnát csinálni?
Ha igen, hogy? És mennyire teszi tönkre a hajam? (eléggé egészséges szerintem, néhol picit el van töredezve de szinte észre se venni.) .. Nagyjából mennyibe kerülhet ez? Átlagosan..
Köszi előre!
Nem nagyon lehetséges világosítani a sötétebb hajat, max. ha leszívatod, de azt ne tedd! Tönkremegy teljesen.
Szerintem a legjobb megoldás, középszőke melírcsíkokat tetetsz bele, az összhatás világosabb lesz, és a hajad sem fogja károsítani nagyon.
Köszi! Pedig én azon gondolkodtam hoyg leszivatom.
Amúgy festett a hajam. eredetileg szőkésbarna
Nem tudom mennyire segít, de :
Én pont most csináltam azt, hogy eredeti sötét baran hajam van, vettem hamvas szőke festéket meg egy 9% peroxidot összekevertem és rácsíkoztam a hajamra, az eredmény világos barna melírcsík :)
19L
Nekem szinte fekete a hajam és világos vörösre(természetes vörös árnyalat,nem az a narancssárga vagy piros beütésű)festettem kb egy éven át,pár festés után teljesen világos vörös lett,pedig nem elég hogy sötét,de nagyon vastag szálú is a hajam.Úgyhogy szerintem szivatás nélkül is megoldható,ha nekem befogta erre a színre ami kb a világos barnával egyenértékű vagy még világosabb.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!