Pontosan hogy kell használni a ricinus olajat?
Muszáj felmelegíteni használat előtt?
Hajat kell mosni előtte?
Mennyi ideig maradhat a hajon?(max-min)
Köszii a válaszokat:))
Én a ricinus olajat keverni szoktam olívaolajjal, egy pici tálkába teszem. Melegítek egy nagyobb tálba vizet, majd az olajos tálat belerakom, hogy legalább langyos legyen, mert így könnyebb vele dolgozni. Ezután a száraz hajamra viszem fel, a hajtövekbe bemasszírozom, és az egész hosszára is teszek, majd becsavarom törölközővel, vagy zuhanysapka és itthoni sapka. Kb. 1-2 órát van rajta a cucc, ezután mosom meg samponnal kétszer, aztán balzsam, végül almaecetes vízzel öblítem (ezt már nem mosom ki). Ha nem is nő gyorsabban, de rengeteg új hajam lett, és láthatóan erősebb, mint a régiek, és dúsabb tapintásra is, meg a fénye nekem nagyon tetszik. Kúraszerűen szoktam alkalmazni, mondjuk egy-két hónapig minden második hajmosás előtt, aztán egy-két hónap pihentetés, mert a túl sok olajozás sem jó.
Emellett persze fontos a rendszeres vágás, egészséges ételek, folyadék, pihenés, vitaminok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!