Hogyan kell használni a ricinus olajat hajra?
Az egész hajat a hajtovekkel együtt kell bekenni. Éjszakára fent szoktam hagyni és azt ajánlották nekem is. Sokáig csináltam , de nekem semmit nem használt.
Csalán sampont és balzsamot ajánlanám . Sokkal jobb.
én már több mint egy hónapja használom. leírom a módszerét: minden hajmosás előtti este bekenem a hajtöveket főleg (+ az egész hajhosszt) az olajpakolással. ricinus olajat ne használj magára!!! én mindig kókusz olajjal keverem (de lehet olviaolajjal is). miután felkentem az egészet, ráhuzom a nájlont a fejemre és úgy alszok. reggel lemosom csalánsamponnal és ecetes vízzel öblítek.
hát a hajam drasztikusan nem nőtt meg tőle (max az átlagoshoz képest 1-1,5 centivel többet), de nagyon szép lett tőle a hajam, a vége sem töredezik, pedig már elég rég volt vágva a hajamból, átlagos esetben már rég kellett volna kivágni a végéből, de még mindig egészséges. nem is zsírosodik olyan gyorsan tőle a hajam. (heti egyszer mosom meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!