Hogyan kell hasznalni a ricinus olajat hajra?
Üdv.
Rendeltem ricinus olajat mert nagy hajnövesztésbe kezdtem. És elvileg ez a legjobb olyan szer rá, ami nem tabletta pl..
De szeretnék kérni pontos saját tapasztalatokat. A leghatasosabb legjobb módszerek érdekelnének.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Én már több mint egy éve hasznalom eleinte nem nagyon lattam novekedest ( masfel honap) aztan mondom nem dobom ki amit megvettem hanem elhasznalom.mert csak fenyesebb legalabb tole a hajam.
Aztan eltelt 2 de max 3 honap azutan h elkezdtem heti 1-2× hasznalni es volt aki azt hitte hajhosszabítást csináltattam. Vállig erőből majdnem mell alá erő lett :D
A titok az h nem kell kutyulgatni meg melegitgetni hanem nyersen hasznalni
Tegyel a tenyeredbe belole valamennyit es masik tenyeredet is kend vele ossze ugy kasszurozd bele a fejborodbe 1-2 percig alaposan!!
Utana mehet egy keves a hajszalakra ,végekre
En sokszor egesznap igy voltam vagy így aludtam. ( nem kente ossze az ágyat mert nem ontottem a fejemre az egészet) de mivel rendelted gondolom nem gyógyszertárit használsz. Abból max 50-60mlt adnak ki egyszerre.:)
A másik titok:
nagyon-nagyon alaposan mosd ki samponnal 3x!! Kulonben nem jon ki es zsírosnak fog hatni a hajad, balzsamozz utána es kesz.
De erdemes fent hagyni legalabb 3-4 orat ha nemtudod egesznap :)
Lemaradt egy fontos "titok" : ha lehet bírd ki ha vasalod a hajad, h kevesebbet vasald mert anelkul nem fog nőni semmilyen csodaszerrel ez full biztos!
Es ha mosol hajat varj 15 percet a szaritassal ha nagyon rovid a hajad akkor 5-10percet h a víz nagy része kipárologjon a hajadból így nem károsodnik a szárítástól es még eleg vizes ahhoz is h formazd es ne ugy szaradjon meg ahogy van
Nagyon szépen köszönöm! :)
Így fogom akkor használni. :)
Hajszaritot nem használok éppen ez miatt, hogy ne karosodjon. Hajvasallot meg ugy használok hogy van hogy 1-2 hetig semmi de aztán pl hajmosas után miután megszaradt másnap kivasallom és úgy marad a kövi hajmosasig. ( régen minden nap vasalltam, volt hogy többször is) De az a gond hogy az eredeti hajam olyan göndör mintha kb. dajerolva lenne és nagyon sűrű..kb ugy nezek ki mint egy hím oroszlán :D szóval utálom az eredeti hajam állását :D
Ja és igen az amazonrol rendeltem.
3xor egymás után kimosni te jó ég. :o
Na akk nemtudom milyen lehet a minosege..:D de a gyoyszertarit tuti ki kell mosni. Az nem híg mint ami pl direkt hajra van. En se mosom ki mindig 3x de 2szer tobb samponnal mint alapból legalabb kell :)
De megéri hidd el. :)
Biztos h szep hajad van! Sok no kijan olyan hajat :P
Nagyon szivesen remelem bevalik neked is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!