Ricinus olajat a hajtőre vagy a hajvégekre kell inkább használni?
Tehát azzal segíti a hajnövekedést, hogy tápanyagokat juttat a fejbőrbe, vagy azzal, hogy a végeket védi, s kevesbé törik?
Aki hosszú ideje használja: mennyire vált be? Valóban segít? Milyen gyakran használjátok? Kipróbáltam többfajta olajjal összekeverve (kókusz, olíva, mandula), de az a benyomásom, hogy kimosásnal csak még több hajam jön ki :/
Köszi a segítséget!
Hajtőre. Tápanyagokat juttat a hajhagymáknak. Bár ha a végekre is raksz, az sem fog ártani.
Én személy szerint még nem használtam, de jókakat hallottam róla. A barátnőm szemöldökére szokta rakni, és neki bevált.
Nem úgy működik ez, hogy rárakod és utána egyből működik és több hajszálad nem esik ki. A hajhagymáknak fázisai vannak, pár évig van bennük hajszál, utána kiesik belőle és pihenő fázisba kezd. Aztán megint egy kis idő és elkezd újra nőni abból.
Ha rárakod a hajadra, akkor azokat a hajhagymákat segíted amik épp növő fázisban vannak. Ha nem raknál rá semmit és megmosnád, azok a hajak amúgyis kijönnének.
Ha hullik a hajad érdemes lenne elmenned orvoshoz meg bőrgyógyászhoz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!