Befestettem a hajam, de sárgás lett?
Figyelt kérdés
Jött a remek ötlet haverokkal, hogy milyen menő lenne szőkére festetni, mondván miért ne. Megcsináltuk, azonban inkább sárga lett, mint szőke.. Nem szívesen várnám meg míg lenő inkább csináltatnám meg rendesen.. Valakinek valami tipp? Esetleg van olyan szalon ahol vállalnak férfi hajfestést?2019. dec. 20. 23:50
11/14 A kérdező kommentje:
Értem.. még valami. Ezt is úgy kell használni mint a festéket? Mármint rajta hagyom x ideig, aztán lemosom, vagy van benne valami trükk?
2019. dec. 21. 00:35
12/14 anonim válasza:
Hát kb 10 percig rajta hagyod, aztán lemosod. Ha látod hogy nem olyan az eredmény akkor megismétled. De sokáig nem szabad rajta hagyni mert ez ilyen lila színű cucc és lilára is be tudja színezni a hajat. :D
13/14 A kérdező kommentje:
Értem, hát holnap teszek egy próbát, köszi a segítséget!
2019. dec. 21. 00:43
14/14 anonim válasza:
Nullásgép, borotva a legjobb ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!