Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befestettem a hajam szőkére...

Befestettem a hajam szőkére és sárgás lett mit csináljak? Hamvasító sampoon az segít?

Figyelt kérdés

Vettem hamvasito sampont de azt meddig kell rajta hagyni????

5-10percig?nem fog tölle be lilulni a hajam????

2008. szept. 5. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sárgából lila lennél! Miért nem bízod inkább fodrászra? Ha már elcseszted, tovább ne fokozd!
2008. szept. 5. 14:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem én festettem ba hanem a fodrász
2008. szept. 5. 14:37
 3/14 A kérdező kommentje:
El irtam bocsi nem én festettem be fodrász csinálta csak hát így jött ki de h javíthaták rajta?
2008. szept. 5. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Van a Londától hamvasító sampon.Két hét múlva pedig fesd újra ezüstszőke festékkel.Az alapszined túl sötét volt, előbb kellett volna szőkítse,utána fesse.Azért lett narancs.
2008. szept. 5. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, JÓ A HAMVASÍTÓ sampon! Nem leszel lila, ha nem hagyod rajta sokáig, szóval csak jó alaposan dörzsöld bele majd öblítsd ki, így fokozatosan fog világosodni
2008. szept. 5. 15:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Az alap szinem ien közép szőke volt és szőkítő porral lett befestve a hajam és ien sárgás lett:S:S

Vettem rá ien schauma hamasito sampont az nem jó rá?

Meg azt meddig kell rajta hagyni?

2008. szept. 5. 15:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretném azt h lila legyen tehát nem tudom mit csináljak vele.
2008. szept. 5. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
7%
Mondtam már h nem lesz lila. Hány éves vagy?? Moss vele úgy hajat mint a sima samponnal. Nem lesz lila...Ha meg mégis, az is kimósodik .... De ha ilyen abernált avyg meg is érdemled, h sárga hajjal rohangálj;)
2008. szept. 5. 16:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is ezt a fajta hamvasító sampont használom és tényleg jó. Nekem a fodrászom ajánlotta mert nekem is szőkére van festve a hajam és kb két héten belül mindig besárgult. Most még mindig jó a színe a hajamnak (a lenövésen kívül), pedig már két hónapja volt a festés.
2008. szept. 5. 18:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz lila, ha ugyanúgy használod mint egy sampont, mivel hogy az. Nem kell rajta hagyni 10 percig. A fodrászod meg szerintem cseréld le ha ennyire nem ért a dolgához. Nekem sötétbarna a hajam és magamnak szőkítem de sosem lett még sárga.
2008. szept. 6. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!