Vékony, száraz hajra milyen hajszárítót tudnátok javasolni amivel lehet hajat formálni de nem szárítja ki teljesen a vèkonyszálú hajat?
A közepeset kellene használnod csak hosszabban
Nekem közepes, a vékonyszálúak szerint vastagszálú hajam van, kifejezetten hosszú..a derék és csípő közti ívig ér.., ahhoz is, ha formázok, akkor a legmagasabb fokozatokat nem használom... /
Azt csak akkor, ha gyorsan meg akarom szárítani, hogy utána vasaljam, besüssem...egyebek.
Anyukám viszont esküszik a hajszárítós kefére
Az épp csak fúj.. de közvetlen közelre..
Egyébként is körkefevel szárítana.
Lassabb, de tartósabb eredmény
/ rövid haja van/
Én is szárítottam egy jó ideig hajszárítós kefével. Azok a hajszárítók általában kisebb teljesítményűek is, és nem szétbombázzák a hajad hanem formára szárítják.
De ahogy írják is előttem: fontos a megfelelő sampon+balzsam.
Én szoktam úgy is szárítani,hogy félszárazra megszárítom csak közepes levegőt fújatva, majd hajhabot teszek rá és formára szárítom.
Esetleg hajcsavarót próbáltál már? Hajhabbal az is egy ój megoldás lehet, és tartós.
használsz hővédőt, ha beszárítod a hajad? ha nem, egy próbát mindenképp megér
van olyan hajvégápoló olaj, ami hővédő is egyben, én olyat szoktam használni hajszárításnál és úgy kevésbé szárítja ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!