Mit tegyek a kevés vékonyszálú göndör hajamra hogy ne legyen ennyire száraz?
Szia. Mint göndör hajú sorstársad, megértelek. Nekem se jöttek be az ilyen-olyan "csoda samponok", évekig próbálkoztam. Sajnos magamtól kellett rájönnöm a hajam kezelésére, mert anyukámnak volt göndör haja, aki kiskoromban meghalt, így apukám és nevelőanyukám se értett hozzá nagyon.
Szóval évek után tudod milyen sampon vált be a legjobban? A legegyszerűbb Schauma férfi sampon :)
Szóval miután megmosom a hajam (ami nálam heti 2) lefújom Gliss Kur hajspray-vel amitől könnyebb kifésülni.
Az egyszerű hajkefék nem jók a göndör hajúaknak, hanem netről rendelj Tangle Teezer speciális göndör hajra kifejlesztett kefét. Miután kifésültem egy fodrászomtól vásárolt hajolajjal itatom be a hajam. Végül hagyom magamtól megszáradni.
Nekem ez segített, de kérdezd meg a fodrászod mit ajánl. Ja és egy fontos dolog: SOHA ne fésüld a hajad szárazon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!