Hajszőkítés vékonyszálú hajnál?
Figyelt kérdés
A hajam színe világos barna/piszkos szőke és elég száraz és töredezik de nagyon tetszenek a színes nagyon feltünő színű haj. És ha például be akarnám festeni lilára ahhoz ki kellene szőkítenem. De attól félek hogy mivel így is gyenge vékonyszálú a hajam ki hullana, letörne.Szóval inkább ne próbálkozzak vele? mert van olyan aki már több mint ötször is kiszőkítette haját de nem nagyon látszik rajta hogy tönkrement volna.2017. márc. 4. 13:09
1/1 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam 2 éve, mert nekem is nagyon gyenge minőségű volt a hajam, de nagyon ki szerettem volna szőkülni. Be is festettem, imádom a szőkét, azonban a hajam romokban. Ha odafigyelsz, utánajársz a hajpakolásoknak, hajerősítésnek, akkor lehet, hogy jó ötlet. Fél éve kezdtem el rendbe hozni és már egész egészséges. De azóta is szőke vagyok és egy percre sem bántam meg. Ha neked ez a vágyad, akkor szerintem vágj bele, csak ápold a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!