Pattanásos vagyok, viszont mindent megtettem, mi lehet a megoldás?
20 éves vagyok, 16 éves korom óta nagyon pattanásos. Tulajdonképpen annyira nem zavar, viszont boldoggá tenne, h eltűnjenek rólam. A számkörül és oldalt államon van, máshol nincs igazából.Régen mindenhol volt és durva. Mostanában már csak ott ahol leírtam először.
Viszont most, h felvettem a harcot ellene és
-nem eszem előre elkészített ételt
-nem eszem gyorskaját
-nem iszom-eszem tejterméket
-sok zöldséget-gyümölcsöt eszem
-ásványvíz és sima vízen vagyok, ritkán iszom üdítőt is
-mosom reggel este az arcom, hidegvízzel
-nem dörzsölöm, ha letörlöm az arcom
-nem hagyom, h menjen rá sampon,ha hajat mosok
ezeknél többet mit tehetnék, h picit még szebb legyen?
Nem elég ha csak vízzel mosod meg, vegyél a bőr tipusodnak megfelelő arctisztítót.
Használj a pattanásokra gyulladáscsökkentőt tudom ajánlani a zindaclyn gélt. Menj el vérvételre, allergia vizsgálatra hogy megtudd hogy nincs e valami problémád. Ha ezek után sem múlik el, akkor bőrgyógyász!
Kisvarosban lakok, a borgyogyasz, akihez tudtam menni annyit mondott itt egy krem kend. Es kesz. Semmit sem hasznalt, visszamenni meg ugyerzem felesleges ezert, mert megse nezett.
Koszi a masodiknak a valaszt.
En miota kovafold port iszok szep a borom es szerintem ettol. Probat meger neked is egy pohar vizbe egy nagyobb kanalnyi minden nap pl egy honapig.
Bioboltban kaphato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!