Hogy mentsem meg a hajam?
Régebben én is vörösre festettem,aztán beláttam,hogy nem kenegethetem a hajam egész hosszát havonta (mert persze nagyon kopott,és csúnya lett volna ha csak a lenövést festem),mert tönkre fog menni.
Szóval váltottam hennára...
Sajnálom,hogy előbb nem találtam rá,nem is kellett volna vegyi festésbe kezdenem..
Azt szokták javasolni,hogy vegyi festés után érdemes 1-2 hónapot várni a hennával (mivel nem tudhatjuk,hogy hogy fog reagálni),de őszintén szólva én nem bírtam a lenövést,nem lett semmi baj. Szerintem csinálj egy próbatincset előtte.
Én müllerben szoktam beszerezni a Khadi vagy Sante márkát, van vagy 3-4 fajta vörös árnyalat,szerintem biztosan megtalálod az igazit.
Ha eddig semmi baja nem volt a hajadnak, és eddig is festetted, akkor nem is biztos, hogy attól van. Persze, ha azóta is ugyanazzal, ugyanúgy fested.
Szerintem is érdemes fodrászt megkérdezni, és hajgyógyászt (bőrgyógyászok egy része foglalkozik ezzel) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!