Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajam vége szörnyen el van...

A hajam vége szörnyen el van törve! Levágatni nem akarom mit csináljak? Hogy mentsem meg? Van valami házi praktika rá?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 15:59
 1/6 anonim válasza:
70%
Én a végét le szoktam vágni magamnak, illetve használom a Gliss Kur Hair Repair hajtöredezés elleni pakolást, nekem bevált.
2008. dec. 18. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem lehet csinálni, azt le kell vágni. Mindamelett, hogy nagyon ronda tud lenni, magától is törik, és ott a törés helyén ismét felszálkásodik. Ha levágja a fodrász, akkor ott normálisan lesz elvágva, nem leszakadva. Onnantól kezdve pedig ápold, olívaolajjal vagy valami hajvégápolóval. Viszont elárulok valamit, az én hajam derékig ér, vagyis kb a nadrágom derekáig, és már kb öt hat éve nem nől egy centit sem, vagyis amit nől azt le is kell vágni, mert irtózatosan törik. Mindenféledolgot rákentem már, de hiába. Ha a te hajad is egyszerűen ilyen fajta, akkor hiába kenegeteg, mindig törni fog. De reméljük, hogy az ápolástól nem fog törni.
2008. dec. 18. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem lehet vele semmit csinálni, max pakolásokat rátenni, de attól is csak az a rész lesz szebb, ahol egyébként is egészséges, nincs eltörve.

sajna le kell vágni, és megelőzendő hogy törjön, minden hónapban egy picikét kell vágni belőle. nekem legalábbis így sikerült megelőzni.

sokmindent kipróbáltam én is, hogy ne törjön, de az egyetlen ami hatásos volt, az az olló. :P

2008. dec. 18. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Simja étkezési olaj nem jó a hajvégegre?
2008. dec. 18. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elöbb vágd le,aztán kenegesd olivaolajjal,hogy ne törjön újra!
2008. dec. 18. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
1-2 milimétert vágj le az sokat számít, majd hajmosás elött dörzsölj a végébe erősen hidratáló krémet...az segít! 5-10 percet hagyd rajta :)
2009. aug. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!