Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt tud meg nőni...

Mennyi idő alatt tud meg nőni a hajam 30cm-t?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem a hosszu haj nemreg nyirattam le vallig erore amit nem bantam meg mert nagyon tetszik es azert is vagattam le h kiprobaljam h illik nekem szoval legyszi ne gyertek azzal h akkor minek vagattad le mert amielott levagattam volna azelott se volt hu de hosszu

Szoval mennyi ideig tartana kb. 30cm-t megnoveszteni ha tudtok valami sampont vagy praktikat akkor legyszi azt is irjatok le

2019. nov. 27. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb 1 cent/hónap
2019. nov. 27. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
i
2019. nov. 27. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
átlagosan 1,5 cm-t nő havonta a haj. Tehát kb 20 hónap.
2019. nov. 27. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de valahogy nem lehet felgyorsítani a folyamatot?
2019. nov. 27. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon lehet gyorsítani. A ricinusolaj, vitaminok segítenek, de nem számottevő. Maximum 1-2 hónapot nyersz vele szerintem.
2019. nov. 27. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Az még sokat számít, ha nem fested, nem szárítod forró levegővel, nem használsz hajcsavarót, véded a napfénytől, mert ettől töredezik és rövidül. Olyan eset is előfordul, hogy akik nem vigyáznak a hajukra, ugyan olyan gyorsan töredezik, mint ahogy nő, úgyhogy látszólag megáll egy adott hosszúságon.
2019. nov. 27. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. nov. 28. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!