Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetséges, hogy a...

Hogyan lehetséges, hogy a hajvágás után néhány órával már el van töredezve a hajam?

Figyelt kérdés

November elején voltam fodrásznál, igazítást kértem, mutattam hogy kb 1-2 centire el van törve a hajam, azt vágja le. Nem vágott eleget, láttam utána is hogy el van törve kicsit. Mindegy.

Tegnap délelött voltam másik fodrásznál, elmondtam ezt a történetet neki, nézte a hajamat és mutatatta hogy kb 1 centire el van törve, és mutatta hogy kb 3 centit kell levágni belőle. Le is vágott, elég látványosan.

Mégis utána délután nézten a hajam, és megint láttam hogy el van törve egy kicsit, nyilván nem mindegyik hajszál, de van benne jópár. Ez hogyan lehetséges?? Mit tudok csinálni hogy ne törjön ennyire gyorsan?

Nem vasalom a hajam, heti kétszer mosom, abból 1 szer hajszárítóval szárítom, és teszek rá balzsamot is.

2019. nov. 25. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mivel ha a hajad hajlamos a töredezésre, és ugye minden hajszál más hosszúságú, ezért csak akkor fogod egészségesnek látni, ha tarkopaszra nyíratod magad. Én férfi vagyok szintén nem vasalom... Miért tennék ilyethet??? Heti 3x mosom kb vállig ér fél vagy évente vágom vissza... (Nem járok fidrászhoz) viszont eléggé gyakran festem. De nem igazán tudom mi az a töredezett haj, mert úgy kellene olyat keresni nálam mint tűt a szénakazalban. Viszont eléggé hullik, főleg a téli hónapokban..
2019. nov. 25. 12:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Gratulálok a teljesen semmilyen hozzászólásodhoz. Komolyan nem értem az ilyen minek válaszol.

Egyébként egyenhosszú a hajam, szóval nincs hosszabb-rövidebb tincs benne.

2019. nov. 25. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Használj hővédőt, nekem sokat segít. Ne dörzsöld törölközővel, ne ess neki a fésüvel, mindíg alulról haladj felfele így nem csomózódik a vége. És kerüld az alkoholos termékeket, nekem az is sokat szárít a hajamon. De vannak ilyen fura dolgok, nekem pl kétoldalt a közvetlenül a nyakamnál lévő 1-1 tincs olyan szinten szét van törve és olyan durva a tapintata hogy valami borzalom. És fogalmam sincs miért.
2019. nov. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!