Hogyan lehetséges, hogy a hajvágás után néhány órával már el van töredezve a hajam?
November elején voltam fodrásznál, igazítást kértem, mutattam hogy kb 1-2 centire el van törve a hajam, azt vágja le. Nem vágott eleget, láttam utána is hogy el van törve kicsit. Mindegy.
Tegnap délelött voltam másik fodrásznál, elmondtam ezt a történetet neki, nézte a hajamat és mutatatta hogy kb 1 centire el van törve, és mutatta hogy kb 3 centit kell levágni belőle. Le is vágott, elég látványosan.
Mégis utána délután nézten a hajam, és megint láttam hogy el van törve egy kicsit, nyilván nem mindegyik hajszál, de van benne jópár. Ez hogyan lehetséges?? Mit tudok csinálni hogy ne törjön ennyire gyorsan?
Nem vasalom a hajam, heti kétszer mosom, abból 1 szer hajszárítóval szárítom, és teszek rá balzsamot is.
Gratulálok a teljesen semmilyen hozzászólásodhoz. Komolyan nem értem az ilyen minek válaszol.
Egyébként egyenhosszú a hajam, szóval nincs hosszabb-rövidebb tincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!