Hajvágásnál felajánlhatom a hajam, hogy parókát készítsenek belőle pl a rákosoknak?
30cm-es hajat szoktak általában elfogadni, de volt ahol olvastam, hogy rövidebbet is, paróka elejére frufrunak megfelelő lehet.
Tájékozódj előre, mert az is megvan szabva, hogy hogyan kell vágni a hajat, tárolni és postázni.
De mindenképpen minimális előkészületet igényel, ha elakarod adományozni.
Próbáltam neked megkeresni melyik alapítványnál láttam, de sajnos nem találom. Pár hónapja találkoztam vele valamelyik oldalon, de én még növeszteni tervezem a hajam így nem jegyeztem meg kik voltak azok akik kevésbé szigorúbbak.
A szabó Imre szalonokat is kinéztem, de szerintem már nem foglalkoznak adománnyal :( mert nem mutatja a korábbi erre vonatkozó oldalt a honlapjuk.
Szóval sajnos az is változó, hogy ki és hol vesz át hajat
Én a Gyermekrák Alapítványnak ajándékoztam.
Ha jól emlékszem ott 20 cm volt a "határ", de utána kellene olvasni, mert nem most volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!