Zkriszti3 kérdése:
Felajánlhatom a testem tanulmányi célra ha meghaltam?
Figyelt kérdés
Nem áll szándékomban meghalni,de tudni szeretném mi a dolgom,ha orvostanhallgatóknak felajánlanám ,vagy kísérleti célra.Kell hozzá papír ,végrendelet vagy valami más ?2011. nov. 15. 15:05
1/11 anonim válasza:
Igen felajánlhatod. A háziorvosodnál érdeklődj ezután.
2/11 anonim válasza:
Igen, még fizetnek is érte. Szerződést kell kötni hozzá.
3/11 anonim válasza:
an-server.pote.hu/TWF/TF_hozz.pdf
4/11 A kérdező kommentje:
Ismertek olyan személyt aki ezt elintézte ?
2011. nov. 15. 19:24
5/11 anonim válasza:
Igen, de részleteket nem tudok, csak annyit hogy egy hozzátartozónak is alá kellett írni a nyilatkozatot, hogy beleegyezik.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg, csak tudod aki megszületik az meg is hal.Ennyi.
2012. nov. 1. 22:16
8/11 anonim válasza:
remélem,hogy lóf-asznyi darabokra vagdalnak,de azt még inkább,hogy még életedben annyi műtéted legyen,hogy kiélvezhesd ezt a fantasztikus lelki betegségedet!
gratulálok hozzá!
9/11 anonim válasza:
"intézetünk legszigorúbban gondoskodik arról,hogy a holttestel az emberi méltóság legmesszemenőbb tiszteletével bánjanak"
jó duma...sz@rrá vagdalnak...ez tisztelet??????????
10/11 anonim válasza:
tisztelet az lenne,ha nem kaszabolnának még holtodban is fel,mert akkor már gyakorlatilag felesleges,a helyzeten úgysem változtat,hogy meghaltál attól még,hogy tudják,mitől.
Boncolás kötelező lett,minden esetben elvégzik,ha a kórházban patkolsz el,ha öngyilkos leszel,vagy baleset ér...kifejezetten ritkán tekintenek el ettől,szóval nem kell félned attól,hogy eme beteges vágyad nem fog beteljesülni :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!