Milyen legyen a hajam?
Figyelt kérdés
Dús, derékig érő hajam van, természetesen ármentes (nincs festve) alul szinte már szőke alapjában barna hajam van. Szeretnék egy kis újítást, az elozo fodraszom nagyon rosszul vagta le a hajam es mar nem is szeretem igy a hajamatA kérdéseim a következők:
-meddig vágassam le a hajam?
-milyen szinure/atmenetesre festessem be?
-tudtok ajanlani jo fodrasszalont?
2019. nov. 24. 18:00
1/4 anonim válasza:
Nekem tetszik a zöld haj, de azt csak kevesen vállalják be
2/4 anonim válasza:
Egy frizura kivalasztasahoz azért ettől több kell. Pl van aki levagatja a hosszú haját felhosszura, mert egyébként csak összefogva hordja és emiatt nem látja értelmét a hosszú hajnak. Más meg semmi pénzért nem vagatna le.
Neten keress képeket amik tetszenek és mentsd el őket.
Festeni nem muszáj. Csak a baj van vele.
A fodrász ajanlashoz meg jó lenne tudni, hogy merre laksz.
3/4 A kérdező kommentje:
Budapesten tökéletes lenne
2019. nov. 24. 20:50
4/4 anonim válasza:
Szerintem mindenképp vágasd vissza kb félhosszúra, úgy kb mellig érőre, és felülről lefele vvilágosodó szürkés szőkés ombrét javaslok, mostanában nagyon menő, és nem kell azt 2-3 havonta újra festegetni, elég fél évente simán... hiszen a ombre az amúgy is olyan mint a lenövés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!