Fiúk nektek milyen hajatok van?
Figyelt kérdés
Légyszi pontosan irjátok le, szín? Hosz ?2019. nov. 4. 16:51
1/5 anonim válasza:
Színe sötétbarna, ahogy az Isten megadta.
Oldalt géppel rövidre vágva, felül ollóval, kicsit hosszabb. Kissé jobb oldalra felé szoktam zselézni.
Szóval teljesen kommersz, egyszerű frizura.
25F
2/5 anonim válasza:
A borbélyom szerint mogyoró barna a hajam.Rövid fazon,átmenettel felül egy kicsit hosszabb általában én is jobbra szoktam felülni mint az első,az a jobb profilom.
3/5 anonim válasza:
Borotválni szoktam. Egyébként világosbarna lenne.
4/5 anonim válasza:
Kopasz vagyok,mert borotválom!
De egyébként sötétbarna göndör/hullámos lenne!
5/5 anonim válasza:
Mogyorószínű, egyenes. Oldalt rövidre (1-2mm) nyírva, high fade, felül pedig crew cut (azaz valamennyire hosszan megvan hagyja, kb 5 cm), és az van oldalra waxolva.
Magamnak csinálom, nem szeretem ha hosszabbra megnő, emiatt nem szivesen pengálok ki a fodrásznak hetente ezreket. És nem is olyan nagy ördöngősség.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!