Ti mit tesztek, mikor jön a hideg idő, elkezdetek fűteni,
és kicserepesedik az ajkatok?
Figyelt kérdés
A labello nem használ. Tavaly csináltam, hogy egy konyhai mérőhengerbe engedtem vizet és bevittem a szobába, hogy párásítson, plusz labello állandóan, de még úgy is kicserepesedett. Idén két napja kezdtem fűteni, de már most tökre szárazak az ajkaim. Kellemetlen, mert látványra is csúnya és rúzst se tudok használni. Valakinek valami tippje, megoldása nincs erre? Ti mit tesztek ilyenkor?
L/23
2019. nov. 2. 16:39
1/7 anonim válasza:
Amikor már nagyon cserepes és nem használ labello sem, akkor egy nagyon zsíros krémmel-mindegy, h arckrém, vagy valami más- nagyon vastagon bekenem a számat, és rajta hagyom 5-10 percet. Utána a felesleget letörlöm.
2019. nov. 2. 16:47
2/7 anonim válasza:
Rengeteg folyadekivassal feltölthetök a bör sejtjei.
A labellohoz amugy hozza szokik a szàj. Szoval ha nyaron is kenegetnèd eszre vennéd hogy a sajàt védelme megszünik.
A leszokas olyan, hogy ha leteszed, 3-5 napig cserepes, mire visszaàll a sajàt vedelme.
Szoval a labello nem jo
Gyogyszertarosok a Neogranormont javasoljàk ilyenekre. Az nekem is bevált. De a folyadékszükségletet attol még nem fedezi.
Tipp teregess a szobàdban
2019. nov. 2. 17:06
3/7 anonim válasza:
Én olívaolajat kenek rá
2019. nov. 2. 17:06
4/7 anonim válasza:
Carmex. Labello szar sem ér.
2019. nov. 2. 17:51
5/7 anonim válasza:
Én blistexet és eos-t használok. Labello nekem semmit nem ér. Sima vazelin is jó lehet, sokan esküsznek rá.
2019. nov. 2. 18:37
6/7 anonim válasza:
Nekem is a Carmex a jól bevált recept. Az összes többi ajakápoló semmit nem ér, csak marketingfogás. A Carmex eredetileg is gyógyszertári készítmény volt (herpesz ellen találták fel), de ma már rengetegen használják más célokra is, pl. a cserepesedés ellen.
2019. nov. 2. 18:39
7/7 anonim válasza:
Mézet és cukrot összekeversz, átdörzsölöd az ajkaid, utána még tehetsz rá plusszba labellot vagy hasonlót
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!