Rxii13 kérdése:
Milyen sötétbarna hajszinező fogná be a vörös hajam?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve festetem fodrásszal rozsda vörösre a hajam, de mivel iszonyatosan törik én pedig növeszteni szeretném ezért úgydöntöttem nem festetem tovább. Alapból középbarna színű a hajam és ahogy elkezdett lenőni nagyon csúnya lett. Még 2 éve a batna hajamat festettem Rossmannos, Marionos hajszinezővel lilára, ami nagyon szépen befogta, most ugyan ezzel a hajszinezővel próbáltam csoki barnára festeni, de nem fedte le teljesen a hajam. Milyen szinezőt érné meg használnom?2019. okt. 24. 13:41
1/3 anonim válasza:
Használd a shwarzkopf coloor shampoo 341 es fekete csokoládébarnát( sötétbarnára kopik 2-3 hajmosás után) . 100% hogy befogja fogni a hajadat . Argán olajas , és szép fényes jó illatú , tapintású lesz tőle . A hajadnak nagyon jót fog tenni a színváltás is .
2/3 anonim válasza:
Szerintem sajnos bármilyen festéket használsz kelleni fog egy-két festés, hogy ne üssön át a vörös. Főleg ha már nem frissen festett,mosáskor kopni fog.A helyedben én fodrászhoz mennék vagy legalább fodrászkellékesnél venném meg a festéket és kikérném a véleményét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a palette szinező sampon tökéletesen befogta és szerelmes lettem a színébe is. ❤
2019. nov. 9. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!