Sötétbarna hajra vörös hajszín?
Már régota gondolkozok vörös hajszínen de nem tudom milyen árnyalat legyen, nem akarom hogy rossz legyen a végeredmény. A szemem és a hajam is sötétbarna, a bőröm inkább világos barna, nem tudok se leégni se lebarnulni a napon akármennyit is vagyok kint. (Jó max 1 árnyalatnyit tudok barnulni de tényleg nem sokat)
Jelenleg a mahagóni rézvörös tetszett meg a Panette-től.
Javaslatok hogy esetleg ez jól állna e vagy ha nem akkor milyen másik vörös árnyalat?
Köszönöm a kommenteket, a nagynéném fodrász, ő csinálja meg nekem otthon :) Szívatni a hajamat semmiképpen nem szeretném, azt mondta szerinte a mahagóni rézvörös jól fog állni:)
Remélem igaza is lesz:D
Na meglett a nagy festés. Hát kellemeset csalódtam. Kimondottan tetszik a végeredmény :D bár még szoknom kell a színt, mégsem a természetes hajszínem, nagyon tetszik a mostani. Gesztenyebarnás vörös árnyalat lett a sötétbarna hajamból. Eléggé hosszú meg sűrű hajam van, szóval épphogy elég volt 2 doboz hajfesték :D
Palette 667 Mahagóni rézvöröset használtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!