Szerintetek a Garnier-es vörös hajfestékek közül melyik árnyalat látszódna jól egy sötétbarna hajon? (bővebben len)
Figyelt kérdés
Már használtam egy pár vörös hajfestéket, csak eddig Palette-t használtam. Nem volt rossz színe egyiknek se, de valahogy sose volt az igazi, nem látszott eléggé. :/ Most viszont a Garnier Color Naturals hajfestéket szeretném kipróbálni. Szerintetek a tüzes vörös, a gránátvörös vagy az intenzív mélyvörös látszódna jól sötétbarna hajon. Nem akarom, hogy nagyon rikító legyen, csak azért jól látszódjon.#haj #Garnier vörös hajfesték
2017. nov. 7. 09:31
1/2 anonim válasza:
ha igazán látványos eredményt akarsz, ami tartós is, akkor én a helyedben kerülném a drogériás festékeket. menj el inkább egy fodrászboltba, és vegyél rendes fodrászfestéket. Én évek óta küszködtem azzal hogy szép lilás-vöröses hajam legyen, de mindegyik dobozos festékkel kudarcot vallottam, egyik rosszabb volt mint a másik. Mióta azonban fodrászfestékkel festem, gyönyörű színe van, ami tartósabb is.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2017. nov. 7. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!