Nagyon hamar zsirosodik a hajam, mit tegyek?
Én HS sampont használok korpás hajra illetve gliss kur repair balzsamot. Megmosom, megszárítom.
Semmi mást ne használj a hajadra.
Esetleg szárítás után hajolaj, de azt semmiképp ne rakd a hajtövedre. Illetve ne piszkáld egész nap a hajad. Ne dobáld a kezeddel és stb. Mert a kezeden lévő zsírréteget rákened a hajadra. Próbálj meg szárazsampont használni.
Szia!
Én azt ajánlom,hogy menj el egy hajgyógyászhoz. Ne sima bőrgyógyászhoz,hanem tényleg erre szakosodott orvoshoz!! Budapesten több ilyen hely is van. A hajdiagnosztikán megtudod,hogy mi okozza a zsírosodást. Kapni fogsz pár bio cuccot,amiket a meghatározott időközönként (pl.heti 2 hajmosás) kell majd használnod. Érdemes havonta visszajárni tisztító-tápláló kezelésekre. Akár életmód-étrend váltásra is szükség lehet. Költséges dolog,de megfizethető,szerintem érdemes belevágni. Hasonló cipőben járok,szintén zsírosodás. 2 hónapja csinálom a kezelést,érezhetően jobb a helyzet!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!