Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetne hosszú halyam?

Lehetne hosszú halyam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos szeretnék egy új hajstílust. A halyamsötét barna, nagyon sűrű, göndör. Általában 2-3cm-sre nyiratom fent és fokozatosan ahogy megy le egyre rövidebb. Így hagyom nőni pár hónapot, aztán amikor már oldalt nagyon göndör levágatom. Amúgy nem tudom hogy de a teteje mindig feláll, nem is tudom lelapítani. Szeretnék új halystílust, és lehetőleg olyat ami hosszú hajjal van. Ez legetségen az én halyammal? És milyen? Esetleg küldök képet?

2019. okt. 5. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire akarod megnöveszteni. Az én hajam minél rövidebb annál göndörebb, de mivel hosszú és sok így lehúzza a súlya, így csak hullámos.

Meg nem mindegy, hogy milyen fazont vágatsz, mutathatnál egy képet, hogy milyen frizurát szeretnél és meg tudnánk mondani, hogy göndör(ödő) hajjal megoldható e. Egyébként a göndörségen sokat javít és lágyít egy jó balzsam és hajpakolás ami mélyen hidratálja a rőzsét.

2019. okt. 9. 17:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igazából még nincs kitalálva milyen frizura, csak azt tudom hogy hosszú hajjal. Erre esetleg tipp / ötlet?
2019. okt. 9. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát most mondhatom, hogy növeszd meg derékig és azt is, hogy legyen az ami annyira megy mostanában, hogy oldalt felnyírt, középen hosszú, stb. Mindkettő hosszú, de, ha nem tudjuk milyen a stílusod úgy általában akkor tippelni is nehéz.
2019. okt. 10. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!