Lehetne hosszú halyam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos szeretnék egy új hajstílust. A halyamsötét barna, nagyon sűrű, göndör. Általában 2-3cm-sre nyiratom fent és fokozatosan ahogy megy le egyre rövidebb. Így hagyom nőni pár hónapot, aztán amikor már oldalt nagyon göndör levágatom. Amúgy nem tudom hogy de a teteje mindig feláll, nem is tudom lelapítani. Szeretnék új halystílust, és lehetőleg olyat ami hosszú hajjal van. Ez legetségen az én halyammal? És milyen? Esetleg küldök képet?2019. okt. 5. 23:10
1/13 anonim válasza:
Na döntsd már el, hogy pontos j vagy ly-e a haj! Ez már kifejezetten fáj!
5/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, most nézem, csak már fáradt vagyok, de gyorsan még ki akartam írni a kérdést. Lehetséges lenne hogy nem a kinézetével, hanem a tartalmával foglalkoznánk??
2019. okt. 5. 23:38
6/13 A kérdező kommentje:
Amúgymeg... Mi bajotok? Mindeki hibázik. Ezt közölte velem az első válaszoló, oké köszi. De hogy még utánna 3-an írjatok 2 ki****ott ly miatt. Most, ha nem akarsz rendesen válaszolni, akkor akkor katt el, nem kell csak azért írni hogy elmond meg itt sajnálkozz amit már 2-en megtettek. Most érkezett 4 válasz, ebből számomra egyik sem hasznos, de több nem is fog, mert ha valaki látja hogy egy kérdésre négyen válaszoltak, sejtheti hogy legalább 1 értelmes. Nem is tudom miért ezen az oldalon raktam fel a kérdést, erre szamítanom kelett volna. Na mindegy, jó éjt mindenkinek :D. Jaaa és lemaradt hogy fiú vagyok és 16.
2019. okt. 5. 23:44
7/13 anonim válasza:
lehet persze,nekem is hosszu van ,nem lany vagyok
8/13 anonim válasza:
Próbáltam a 'j' és az 'ly' logikáját megkeresni, de nem ment. Lehet, hogy nem mindegy milyen toldalék jön utána, attól függően változik.
9/13 anonim válasza:
Nyugi, az írásodból már az elején lejött, hogy fiú vagy.
10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ilyen göndör. Inkább úgy mondanám, ha megnő akkor göndörödik, de azt sem hogy ennyira, csak picit csavarodim erre arra. Szöval... Valaki válaszlna a kérdésre is?
2019. okt. 7. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!