Göndör haj szakértők! Szerintetek ez a Claudia vámpír-féle frizura hülyén áll egy egyszerű halandón?
Ilyesmi göndörségű és hosszúságú hajam van, és azon gondolkodtam, hogy hasonló frufrut vágatnék hozzá. Vajon ez rajta csak azért áll jól, mert alapból is szép, és a frizura maga gagyi? Vagy máson is jól nézhet ki?
Fotót nem rakok ki magamról, de nekem is Kirsten Dunsthoz hasonlóan széles fejem van, csak nyilván nem vagyok olyan szép.
Valakinek van/volt hasonló rövid frufruja göndör hajhoz? Jól áll(t)? Tetszene ez a haj, de nem merek belekezdeni, félek hogy rossz lesz. Mit tanácsoltok?
Nekem göndör a hajam, mondjuk nem pont ilyen, mint a képen, de van frufrum. Én imádom a frufrumat, nagyon sok oldalú. Ha akarom, akkor félracsatolom, ha akarom, akkor félre van söpörve, ha akarom, akkor bekunkorodik a homlokomon. BÁR nagyon sokan utálják ezt, hogy 2x nem áll egyformán a frufru.
Szerintem FELNŐTT embernek rövid az a hossz ami a képeken szerepel a frufrunak.
Köszi a válaszokat! Fura hogy szinte senkinek sem tetszik, kezdek elbizonytalanodni :O
#7 Amikor rövid volt a hajam, volt hasonló frufrum (csak kicsivel hosszabb), és rendesen állt, nem kellett igazgatni, szóval ez nem lenne gond. Csak attól félek, hogy hosszú hajhoz kevésbé illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!