13/L vagyok. Derékig erő hajam van a fru-frum egy kicsivel rödvidebb. Valaki tud nekem képet linkelni hogy milyenre csináltassam meg?
Figyelt kérdés
Én a ferde frufrura gondoltam de anyám szerint a lépcsőzetes haj jobban állna.Nekem az is megfelel. Szerintetek milyen hajat csináltassak mert már nagyon unom hogy mindig ez van. Mamám meg beszólogat hogy egy szaros pulyának miért nem jó az az egyenes hosszú haj ami van.2010. júl. 15. 20:25
3/3 anonim válasza:
mért nincs padlizsánszínű egyenes rövid haj, ami extrém és frufrus? pedig nekem olyanom van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!