Melyik haj a jobb? Szerintetek melyiket csináltassam?
2011. szept. 21. 12:16
3/8 anonim válasza:
nem leugatásból mondom, de kur.vára nem azon múlik, hogy a haj hogy néz ki máson. lehet mondjuk golyó fejed és a JLo-hoz hasonlóval elég nevetségesen néznél ki... a legjobb az lenne ha a fodrászod tenne javaslatot. de te tudod....
5/8 anonim válasza:
JLo minden körülmények között jól néz ki...ennyi.
Nekem az első haj jobban tetszik. Mindkettő egyszerű, de az első mégis divatosabb. Bár attól függ, hány éves vagy. Ha túl fiatalka vagy, mindenképp az elsőt válaszd.
6/8 anonim válasza:
nem JLo-t fikáztam. csak annyit mondtam, hogy lehet ez a haj a kedves kérdezőnek nem állna jól. és nekem ne ennyizz... kössz.
8/8 anonim válasza:
Ezt miért fogod csináltatni? csak egy hajsütővas kell hozzá, szerintem erre felesleges pénzt költened, és jo érzés lesz miután megcsináltad hogy "haha én is meg tudtam csinálni és pénzbe se került" persze te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!