Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Lilaság " ellen a szem alatt...

"Lilaság " ellen a szem alatt mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon fehér a böröm és a szemeim körül nagyon vékony is igy átüt feltűnően minden ér és nagyon lilának tűnik mindìg a szemem alatt :/ Így kb mindíg ugy nézek ki mint egy vámpír , nem valami egészséges látszatot kellt, hiába nincsen semmi komoly bajom ... tudom sminkkel lehet ezen javítani , de igazából nem szeretem ezt ...

Valami más megoldás esetleg ?

2019. szept. 16. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer láttam az interneten 5 minutes craft-ban azt hiszem , hogy aole vera gélt lefagyagyasztottak , ilyen kis jégkocka készítőben , és ha ilyen problémád van , akkor azzal kell finoman "dörzsölgetni , míg el nem olvad .

De nyugi , nekem csak a szemzugomnál van ilyen problémám , én is szoktam használni a fenti módszert mert nekem is átüt a lilaság azon a részen pláne ha még fáradtságtól is karikás vagyok , és némileg segít. A hideg összehuzza a hajszál ereket egy időre , és kevésbé lesz feltűnő.

De igen a legjobb pedig az ha mást nem is csak egy pici korrektort használsz oda , ami passzol a bőrtónusodhoz.

Lehet már stiftekben is kapni, ajánlatosabb is kicsit , könnyen bodobhatod bármibe ha mész valahová mert kicsi. És ha nincs szivacsod , ecseted hozzá az újjaiddal könnyen el tudod oszlatni , mert tömöreb állagú mint a folyékony.

2019. szept. 16. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Éllítólag ez hatásos rá, de nem tudom, lehet e itthon kapni.

[link]

És több videóban láttam már a pirosas árnylatot enyhén a karikákra kenve állítólag üti a lilát.

Ezt még nem próbáltam.

Nekem hullafehér bőröm van lila karikákkal a szemem alatt, eddig semmi nem vált be. Viszont beszólogatnak érte alkalmanként. (szülők, haverok)

2019. szept. 16. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, sárgát. (nem pirosat)
2019. szept. 16. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
indiszkrét kérdés: vashiányod nincs? azzal lehet többet érsz, ha ezt kivizsgáltatod, mint a korrektorokkal. lehet, az okozza. nekem pl igen.
2019. szept. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!