Mit tegyek az ilyen szemkarikák ellen?
Figyelt kérdés
Alapból nagyon nagyon fehér bőröm van és szeplős is vagyok.A szemeim évek óta rettentően karikásak szinte már sötét lila,ebben az 1 hónapban vettem észre hogy akármennyi réteg korrektort viszek fel látszik,eddig 6 fajta Korrektort is ki próbáltam mindegyikkel ez volt.És látszik is hogy van rajta,mivel szeplős vagyok.Mit tegyek? Mindjárt iskola,és nem szeretnék így menni2018. aug. 27. 15:23
1/4 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg, hogy két nedves teafiltert beteszel a hűtőbe, míg jó hidegek lesznek, majd a szemeidre teszed, és rajtuk hagyon 10 percig. Nekem bevált (azt hiszem kamillával csináltam), de nincsenek is olyan erős, sötét karikáim. De egy próbát megér.
Esetleg próbálj ki szemkörnyékápolókat is.
2/4 anonim válasza:
Amúgy kialszod magad rendesen? Az is lehet a baj.
(előző voltam)
3/4 A kérdező kommentje:
Iskola időben 7-8 órát alszok,sajnos túl érzékeny vagyok és sokszor sírok boldogan vagy szomorúan is lehet attól 😣
2018. aug. 28. 15:36
4/4 anonim válasza:
Használj erősen fedòt, hasznalj szemkornyek apolot,vagy szines korrektor palettát,igyál sok folyadékot, aludj napi 8 orát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!