Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a hatalmas szem...

Mit tehetnék a hatalmas szem alatti karikák ellen?

Figyelt kérdés
Ha eleget alszok ha nem, ha egészségesen étkezek ha nem, óriási fekete szem alatti táskáim vannak. Nem tudom hogy mit tehetnék ellene. Szemüveges vagyok és amikor leveszem mindig mondják hogy nagyon fáradt lehetek... pedig nem, hiszen eleget alszok. Próbáltam már ápolni is a szem alatti területet de nem segített. Tudtod esetleg valami megoldást? Válaszokat előre is köszi!

2018. márc. 4. 13:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Sminket ne ajánljátok mert érzékeny a bőröm és azt amúgy sem tudom mindig használni /:
2018. márc. 4. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szemkörnyékápoló
2018. márc. 4. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Lehet hogy örökletes probléma, ebben az esetben nem nagyon tudsz mit tenni, vagy megszokod vagy egy egyszerű plasztikai beavatkozás megoldja a dolgot. Ha viszont nem örökletes, akkor házi praktikának kipróbálhatod az uborkás kezelést, teafiltert, vagy hűtsd egy kicsit (drogériában is kaphatók ilyen zselés szemmaszkok, illetve ha kanalat beteszel a hűtőbe egy 10 percre, az is jó tud lenni). Továbbá nálam az avontól a K-beauty hidrogél szemmaszk (ilyen kis cuki pandás csomagolású) csodákat művelt. Nem egy drága dolog, viszont látható a változás utána, szóval érdemes kipróbálni.

Remélem tudtam segíteni :)

2020. ápr. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!