Göndörhajam van, hogy ápoljam?
Sose lesz olyan igazán szép. Gyakran ugy 'felpuffad' xdd szétjön, és mire hazaérek ugynézek ki, mintha kifésültem volna, vagy belenyultam volna az áramba.
Néha ha a hajam úgy gondolja, akkor tud szép lenni, de ez ilyen havi egyszer jön össze, akkor is itthon vagyok 😂
Gliss Kur sampont és balzsamot használok, a feketét, egy botanic terapys hajpakolást a ricinus olajat, és egy baleas hajolajat (amit vizes hajra kell felvinni)
De nem tudom már, sose marad szép göndör :(
Szia! Én természetes összetevőjű termékeket ajánlok, mert az segít, hogy ne legyen olyan ... boglyás, tudod.
Samponból a kedvencem a Yamuna levendulás samponja, balzsamból van több is, garniernek van egy nagy tégelyes hajpakolása ami jó, vagy akár a beauty&planet balzsamok. Ezután ami még segíthet az a fixálás. Valamiféle hajzselé ami nekem segített, ebből is a természetes fajta, én az Alverde Styling-gel-t használom most. Egy próbát megér:)
Szerintem neked valószínűleg a styling résszel (, vagyis annak a hiányával) lehet gondod.
Ez a videó szerintem meglehetősen jó tanácsokat ad. Sőt, a hölgy csatornáját is úgy teljes egészében ajánlom.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!